That's right!


wait for the boy that would do anything to be with you


this is how we doodododododo

Todays: ↑

Efter skolan drog jag till Grind, mötte upp Lovisa. Tog bussen till station. Åt subway, sen skulle vi ta bussen hem till lovisa.. Men det gick inte, hon skulle städa åså. Då jag satt och vänta på min buss i en halvtimma... Fanny och Frö kom, Jag sket i att åka hem och drog med dem, vi sov typ... men ja. haha :)
Sitter och dunkar musik, jag är jätte trött. Ska titta på gårdagens BB på datan och sen sova...

Breath

Gårdagen var okej, Myste med Fanny och Frö på taket framför solen efter skolan!

Stannade hemma från skolan idag, vaknade typ 40 gånger inatt och hostade och hade sjukt ont i halsen. Ugh. Hatar att vara förkyld, det värsta är att man inte får träna eller orkar. Jag har inte tränat på hela veckan och mår sjukt dåligt över det. -.-

Tar mig till skolan imorgon. Drar till Stockholm efter med Moa :) 

Jätte trött, tänker dricka te och sedan sova. Nightyyyyyy !

 


Dwayne♥


Följ mig på instagram - @daniellacifuentes


i'll try

hejjjjjj

Mitt humör är sämst just nu. Mår jätte dåligt, men det finns massa anledningar till det. Men jag tänker inte ta upp det i bloggen. Lite privat. Men ja, jag har inte bloggat pga många anledningar. jaja, nog med det. imorgon drar jag till fyrisov med klassen, naiznaiz. Köpte en ny bikini idag också som jag är kär i. heh. Sover hos frö inatt, naiz det med :DDDD
Nu ska jag träna i 40 minuter på maskinen, åt donken för en stund sen. Lite ångest. Fast jag är jätte stolt över mig själv. För att jag har inte ätit något godis, chips eller läsk på hela helgen, yeyeyyeyeye. BEACH 2012 ni vet. Och så drar jag till spanien snart också, måste se fit ut juuu. ;)

it's time to move on.


yolo

Hej på er!
Jag har inget blogg sug alls längre. Jag har inga nytagna bilder, osvosvosv. jaja, Igår hade jag ju matte prov, det gick bättre än vad jag förväntade mig :).

Idag drog jag ner på stan med Matilda och Frö, vi käka subway åsååå :)
åt precis, ska nu träna i 40 minuter? Beach 2012 ni vet ;)

TEA

Tränade på maskinen i 40 minuter. Nydudchad nu, och dricker en kopp te. Väntar på att BB ska börja. :)

Matte prov imorgon, och jag känner att det kommer gå åt helvete, ursäkta ordspråket men ja. Matematik är inte min "grej"... Aa ni fattar. Jag är sämst, alltså verkligen ur dålig. Haha ....


Life


chuuuu

Nu blir det BB. yeyyyyy. hahah tönt jag är.... xd

Sun

Dagen innan skolan idag. Jag är helt slut och tänker vila idag. Jag sitter ute i solen nu med mami.

Ska senare åka och handla med mamma och sen titta på en match. Söndag = slapp dag! :)


My day - movies


jag lever

Känner att jag har varit lite off här på  bloggen. Jag har levt mitt liv med kompisar helt enkelt. Och inte suttit hemma framför datan och bloggabloggablogga. Vaknade hos frö i morse, tittade film, drog till subay med matilda, satt där i tre timmar. hahahhaha töntar vi är, vi satt där jätte länge och bara snackade, chillade jaoooo. ;) Är jätte trött, ska gå och se nån film eller nåt.

Idag är de fredag = Tacos
hehehhehehe.

swag


Monday

Vi har ju lov nu. Men ändå är jag så sjukt jävla trött att jag somnar vid 11 varenda kväll-.- När jag kan vara vaken mycket längre. HAHA. Jadu.

Idag kommer Lovisa t mig. Hon sover här ifrån i dag tills på onsdag. Tre dagar med bestisfestisen. Hihi! Jag är så jävla glad för att jag köpte ett stativ häromdagen. hehe, tönt jag är. Men jag älskar den! hahahaha
Eftersom att jag inte bloggade igår så ska ni veta att igår spelade jag lite fotboll med familjen på förmiddagen, fick besök, Och sen drog jag till linnéa lite spontant :) Därför den dåliga uppdateringen.

Awwwww


Easter

GLAD PÅSK HÖRRRRNNII :D

So call me maybe

Vi bjöd över Farmor och farfar på middag. Vi åt precis efterätt som smakade aawweessoommmee!
Nu väntar jag bara tills klockan ska bli 7. Då kommer madde hem och då drar jag till henne! Stannar där över natten! Mysigt!

Dinner


Movie

Tränat precis! Nu blir det film. " 28 veckor senare"

Training

Okej, jag ångrar att jag valde att ha en bloggpaus! Vaknade och fick värsta bloggsuget! hehe.
Nu tänker jag träna i minst en timme. Jag åt godis och skit igår, så ja. Nu känner jag mig som en fet gris. Haha!

Todays look.

Bloggade inte alls igår pga att jag inte hade någon ork, och att jag hade träning osvosvosv.
Iallafall, vi hade "vollebollturnering" i skolan idag. Och gissa vilka som vann hela? Jo min klass, hehe. SÅ jävla grymma! Och grymt kul var det!
Efter skolan drog jag med Fanny hem! Vi pratade om allt mellan himmel och jord ;)
Igår blev min syster 11 år gammal, så att idag kommer släkten hit och firar. Min lillebror och lillasyster har föddelsedagar precis efter varandra. Charlie blev ju 2 år i torsdags. Tjock jag kommer bli, känner jag. Av alla tårtor. hehe.

Nu ska jag dra, ni får ha det gött!

Todays:


People. Read. Read this.


Happyyyyyyyyy

Hann inte blogga imorse, Jag hade match då, så ja.
Jag känner att jag lägger ut väldigt många svartvita bilder. Men jag ha inga nytagna bilder. Så att ni får nöja er med arkiv foton. Och jag älskar svartvita bilder. ;)

Nu ligger jag nyduschad i min ziperall, i sängen och ska snart titta film. Skola imorgon, inte så farligt vi har ju snart Påsklov! Happppypypypyp.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu