Earth Hour!


Miss

Alltså gud. Jag saknar Gran Kanaria så sjukt mycket! Jag vill tillbaka! NU. Jag vill ha värme, jag vill bort från norrtälje ett tag, sverige överhuvud taget. Piss väder här ju.

fyfaaan vad jag är trött. Gash. Tänker ligga hemma i sängen hela dagen och titta filmer, sova och bara dega. Måste vila ut mig. Nästa vecka är ju sista veckan sen får vi påsklov! så sjukt skönt!

Friday - Stockholm

Dagen spenderades först i skolan. Sen drog jag, Matilda och Frö till stockholm och shoppade liteee. Tokmysigt iallafall.
GASHHH, Hunger games! Grymt jävla bra film! Den slutade ju 23.30 Och Pappa kom och hämtade mig vid tjugo i. Då kom jag hem, stressade som fan för att hoppa i säng. Jag är inte en morgon männsika. Alltså, om jag inte går och lägger mig vid 21/22 på vardagskvällar är jag seriöst död på morgonen efter. ufff, ja. Så att nu är jag helt slut. Var på bio igår och shoppat i stockholm idag.
Charlies föddelsedag  i går var iallafall jätte mysig! Han fick sin första cykel :) Hihi!

Thuseday - Birthday


:Todays:
Åhh vad jag älskar torsdagar! Värsta slapp dagen i skolan, Dagen innan Fredag osvosvosv.
Idag är det den 29 mars = Charlies föddelsedag! Han blir idag hela 2 år gammal! Så nu städas det och fixas här hemma för att släkten kommer! Och Min lillkusin blir 1 år idag också! Han föddes samma dag som Charlie föddes! Men han bor i sandviken så, ja.
Iallafall, ikväll klockan 20.00 drar jag och möter upp Fanny och Frö vi ska titta bio, aaaahh The hunger games ska vi se! Och filmen slutar runt halv tolv så ja. Imorgon kommer jag att vara helt slut körd. Men nu ska jag hjälpa till här hemma att blåsa ballonger och massa annat, hihi. Kramzzz

Happy


Följ mig på instagram - @daniellacifuentes


Sunday

Kom hem vid 01.30 igår. ugh. Sista matchen vi spelade var vid halv tolv (På natten). Vi kom på fjärde plats bland hela åtta lag på hela cupen! Jätte bra faktiskt!
Skulle egentligen ha träffat Linn och Moa idag. Menmen så trött som jag är hela tiden så orkade jag inte. Hade så ont i hela kroppen imorse också! Vi slet igår på matcherna vettni ;)
Nog om det, ikväll är det BB. Det är det ända jag brukar se fram emot på söndagar. Sådan Big brother tönt jag är. Haha!

Walk-in Closet'


Cup!

Nu är det så att jag kommer att vara borta hela dagen. Alla bkvs Flicklag åker till tierp på cup. Det är från 01 - 98 Som åker tilsammans fast med olika lag eftersom att alla är i olika åldrar. Min första match börjar typ 20.30. På kvällen så ja, jag kommer attt komma hem runt 01.00. Ville bara berätta det så att ni inte tror jag är har dött eller nåt. haha nejmen, Vi får hoppas på att vinna pokaler iallafall!
Vi hörs imorgon! Pussen!

Tacos!


Heeejjj!
Har bestämt att vara hemma med familjen den här fredags kvällen! Tänkte dra till Moa och Lovisa men jag orkar verkligen inte. Ska titta film och mysa och så. Tänker slå på BB nu. Sen mysa med familjen!

Känner att min blogg är ner skräpad med en massa Feelings och shit. Jag ska bättra mig och blogga vanligt snart. Allting är så jobbigt just nu. Hoppas ni förstår! Ska börja blogga normalt igen på måndag! Pussss

FRIDAY, FRIDAY!

Jag är glad nu. Det är fredaggggg!


Dinner

Var ute och sprang i ca 50 minuter med Moa för en stund sen. Jätte skönt!

Just nu- Nyduschad och middag!


:c

Trött. Dunkar musik. Tänker. På allt. Ångest. Hatar. Hejdå.


Underbart!

Åhh vilket väder. Sitter ute på verandan och steker samt dunkar musik. Underbart ju! Summer feelings! Fast måste lyfta på röven snart och börja plugga. -.-


SDGDGVZFJCG

Orkar inte blogga. Ska iallafall plugga nu. Ciao


Tjaaaa

Ligger i sängen. Forever alone. Dunkar musik. Trött som fan. Somna vid 2 igår. Så ja. Vill bara meddela att jag lever. Så ja, haha... Ha en fortsatt bra lördags kväll hörrni! :)


Just chillinnnnn

Hej på er!

Har inte haft nån ork alls att blogga. Lovisa sov iallafall hos mig inatt. Kollade på en film som var ur dålig. Haha vi båda somnade mitt i. xD

Vaknade, fixade oss och drog oss mot donken. Tittar nu på film och pratar. Naiznaiz!


yepp.


Snygg bruuud.

Matte provet gick Piss dåligt. Ingen bryr sig men, ja. Aja, drog ner på stan och fikade en stund med Fanny. Vi pratade och hade jätte mysigt!

Nu ligger jag död i sängen och dunkar musik. Heh ovanligt?

Alltså ja, jag är väldigt fin på denna bild. Headseten <33333333333 hahaha!


Goder kväller

Stannade hemma idag. Pluggade. Sov. Fick inte se på tv, sitta vid datan eller använda mobilen för min mamma. Fml. Så jag sov hela dagen, typ.

Iallafall jag tar mig till skolan imorgon. Matte prov. Aja, vi höres!


...


Chaaaa

Så dålig som jag är på matte så var jag tvungen att ta hem och jobba. Vi har matte-prov på torsdag. Suttit och pluggat i ca 2 timmar. Fyfan, helt slut i huvudet.

Väntar på att Top model börjar. Sen ska jag Krypa ner i sängen och dunka musik i lurarna tills jag somnar. Götttt!


yeppp.

Plugga nu. Orkar inte, men ja.


Heyyyyyy

Sitter med min fina Lovisa. Garvar sönder och pratar skit.

Träning ikväll, Naiznaiz!


True that.


Girls

Nikon D3100 18.55 mm Modell; Wilma Griberg



Nikon D3100 18-55mm Modell; Lovisa Ferngren

...


NU JÄVLAR! TA HEM DET HÄR LOREEN!


Mys!

Sitter hos Madde nu. Vi tittar på american pie. Haha sjuk film!

Ikväll är det ju melodifestivalen. Jag hoppas på att loreen vinner! Jag är besatt av låten! Så sjukt bra :)


Why am i crying.

Hej på er!

Sitter hemma hos mig med min fin fina vän Madde! Hon kom hem ifrån Egypten i torsdags. Saknat henne sååå! Därför ska jag sova hos henne idag. Super!

Vi var nyss ute och fotade. Det blev jätte fina bilder faktiskt!


Tro på dig själv.


Awesome!

Mår mycket bättre. Drog till Wilma och Lovisa. Vi fotar, skrattar och allt. Saknat dem.

Iallafall ikväll ska vi tre ut och äta middag på resturang. Tokmysigt! Sen kanske jag sover här! Vi får se. :)


sjuuuuuk

Stannar hemma idag. Ont i halsen och huvudet. Ska vila hela dagen. Sen ikväll ska jag förmodligen ut och äta middag med Lovisa och Wilma. Får hoppas på att jag blir bättre till senare.

Photo#Girl

Nikon D3100 18-55mm Modell; Wilma Griberg

#Kony 2012

Bring him down!

hey you beautifuuuuul!

Nu tänker jag tvätta av mig sminket. Fixa och dona. Sen sova, så jävladundermegasuper trött, klockan är bara 20.43. Har somnat runt 11.30 varje kväll och gått upp 06.00 på morgonen den här veckan, Tränat som en dåre och inte ätit ordentligt. Min kropp mår inte bra. Måste börja ta hand om mig själv. AND I'M STARTING NOW!
yäyä, men vi höres babes!

Halsont JÄVFNKOFRJBB

Legat i sängen och lyssnat på musik i lurarna Sen jag kom hem. Så jävla trött. Ikväll är det träning, vet inte om jag ska träna. Har ont i halsen. fan. Jadu, inte så kul. Har varit förkyld i 3 veckor snart. Tränar ändå, men det är inte bra alls.

Sista lektionen var så jävla seg. Uäh. Är helt slut.


Go'nattttt

Fryser, trött, Nyduschad!

Lägger mig i sängen så fort BB är slut. Håller på att slockna här!


Tjatjaaa

Nu ska jag plugga, sen ska jag gymma. Peace out!


Hehe


Klart!

Nu är rummet nästan klart. En ny säng fattas bara. Allt annat är klart. Toppen! Jag är jätte nöjd :)

Ikväll är det BB. Yeeeah, haha besatt. Imorgon är det skola och träning. Naiznaiz!


12.40

Äter lunch nu. Sen drar jag och pappa och köper lite grejor till rummet. Snart klart. Sen fattas bara en ny säng och en tv. Awesome!

Före och efter bilder kommer sen när allt är klart. :)

Korta inlägg det blir varje dag. Har inte så mycket att skriva om...


Kvällen'

Har myst framför tvn med familjen. Tittat mello. Drog sen ut och träffade Wilma och Sandra en stund. Behövde någon att prata med, en halvtimma ungefär var jag hos dem. Aja,

Nu ligger jag i sängen, dunkar musik i lurarna, tittar lite på film och smsar med fint folk. Ska sova sen. Imorgon ska vi göra klart mitt rum. Bilder kommer sen, före och efter bilder på rummet ;).

Go'natt babes!


(Y)


13.10

Blev väckt av pappa klockan 9 ... -,- Åt, fixade mig och sen åkte vi ner på stan. Jag köpte ett par jeans och en deo x).

Nu sitter jag ute hos farmor, ensam. Haha! Men det är så skönt väder, soligt och inte så blåsigt men fortfarande kallt. Mina kusiner är här också! (Y)

När vi kommer hem ska vi fortsätta att bygga i mitt rum! Awesome!


Fredagsmys!

Fick en förjävla huvudvärk när jag var hos farmor. Som tur var försvann den efter ca två timmar. Huh...

När jag kom hem målade jag och pappa i mitt rum och fixade osv. Hoppas det hinner bli klart innan skolan börjar på måndag. Klarar inte av stökiga rum. Får alltid panik och börjar städa. Tro mig! Haha. Det är varmt som en bastu och stinker målarfärg i hela rummet. Så jag sover i syrrans rum inatt.

Imorgon kommer mina små kusiner. Saknat dem sjukt! Hihi aja, sitter nu och tjockar mig och tittar på BB. Super (Y)

Pusssss


Fredag

Vaknade runt 10. Åt frukost, och kom på lite spontant... Vafan gör jag hemma? Jag kommer vara ensam hemma tills pappa kommer hem runt 5 tiden. Och jag Orkar inte träffa någon. Så jag drog till farmor. Fick donken, och nu ska jag ut och fota. Dem bor ute på landet, så varför inte fota ute på deras gård. Massa fina träd osv. Haha!

Sen skjutsar dem hem mig, då jag ska hjälpa pappa att bygga och sen träna med mamma :) Tummen upp! (Y)


Nyduschad <33333333333

Ååå härliga kväll. Nyduschad och Big brother!

Jag vill bara förlåta er om alla deppinlägg jag gör hela tiden. Verkligen. Förlåt. Jag tycker bara att det är skönt att skriva av mina känslor osv. Hoppas det är lugnt!


i'm so fucking confused.


fan.

orkar inte mera.


Tjenareee

Hemma nu. Ont i huvudet och mår illa. Kul var det iallafall. Puss på dig Moa!


Mot stockholm!

Vi ska shoppashoppashoppa! ;)


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu