People.


Weheartit


Ggvfgvvhhv

Förlåt för ingen uppdatering idag. Precis nyduschad efter träning och ska sova! Nattii


Exhausted

Trött som fan. Kom hem ifrån Lovisa vid 7, tränade och nu sitter jag i soffan framför Robinson nyduschad.

Fotograferning i skolan gick bra, vet ej hur jag blev. Men det kändes bra, haha.

Imorgon efter skolan är jag med Moa och Lovisa igen, bestisar. Hihi. Nejmen har inget speciellt att berätta, jag mår iallafall toppen! Allt är toppen! Allt går bra nu! Så jävlans underbart. Hur mår ni då? Hoppas det är bra med er med!

Haha bilden, i skolan. Lolololol var tvungen xd


Update

Uppdaterar er när jag kommer hem, är hemma hos lovisannnnn. Puss


First day

Första skoldagen avklarad, helt ok dag! Drog hem till mig Moa med Lovisa när vi slutade, lika kul som alltid, skrattade och pratade. Super mys! Imorgon tar vi skolfoto. Tagga! Haha Nää.

Hade tänkt att hoppa in i duschen nu, hörs kanske mer senare! Puss


Skolstart

Då kör vi igen då! Sommarlovet är över nu, can't believe it! Haha ciao


One last time

Hej på er!
 
Stor städat mitt rum, shoppat, fixat grejor, allt är klart nu inför skolstarten (lol). Är ej taggad alls just nu för skola, vill ha mer sommar. Jaja. Sitter här med loivsa, vet inte riktigt vad vi ska hitta på, jo det vanliga. bara slappa, prata, skratta och titta film. Haha, jävla slöisar. Har inga nya bilder så att ni får denna ↑ gamla idag. Sen kanske jag fotar i helgen eller nått. Men vi hörs senare, har inget vettigt att säga just nu. hahah pusseennn! 

animals

Bilderna tagna utav mig, Nikon D3100 18 - 22 mm copyright©

Uptade - Landet

Firar farfar just nu, och så fort jag kommer hem blir det träning!


Nystart!

Nu kör vi igen! 
 
Jag är tillbaka med ny design, nya bilder och nya jag. Haha. lol. Nää men Jag ska blogga så mycket jag kan. Nu på sommmarn har nog inte bara jag tagit paus. Det har nog de flesta. Jaja. Jag har fått massa fina kommentarer också som jag inte har orkat svara på. Men tack allihopa, Det värmer med era finfina kommentarer ni ger mig :) . Alltid lika Kul! 
 
Det senaste veckorna då jag har varit off,  har jag träffat vänner, tränat, sovit och husvagnstrip (Y).Skolan börjar på tisdag också, Men nu vet ni att jag är tbx! 
 
Bilderna är tagna när vi var på Pakren zoo: 

update - Dolphins

Lite fler bilder ifrån kolmården, Delfinshow! Och det var hur svårt som helst att få perfekta bilden när jag fotade dem. Det hoppades och rörde sig hela tiden väldigt fort, Men jag blev riktigt nöjd! 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu