smart A$$

Uppdateringen kommer var jätte dålig nu, då mitt wi-fi inte funkar alls på min mobil
(tappade ju den i toan, smart ass...) Ska fixa det så snart som möjligt!

Pics - Summer


YOUNG, WILD & FREE !


Bilder från det senaste veckorna (tiden ni missat )


Broken hearted girl

Nikon D3100 18 - 55 mm
Modell; Sandra Hellberg
Fotograf; Meeeeeee

Dagens

Plugga nu. Sen kommer Sandra, ska fota henne en stund. Sedan blir det träning och BB LIVE ikväll, awesome !

Bilden på mig Visar vad jag haft på mig idag, tills det blev jätte varmt då jag slängde på mig skjorts :) Toppen väder !


Childhood


Running

Vaknade vid 9. Drog ut och sprang. Riktigt skönt!

Ätit precis! Och nu snart ska jag hjälpa pappa att sätta upp en hylla i mitt rum. Och fixa osv. Sen fattas bara tv:n och bilder sedan får ni bilder från " före och efter " :).

Senare kommer mormor & morfar hit. Då vi ska grilla och så. Och ikväll blir det en ben & Jerry! Tummen upp för denna lördag !


Nighty


Proud

Lovisa drog hem för en stund sedan. Haft grymt mysigt med min bestisfestis!

Vi sprang ut och joggade imorse. Sprang upp och ner för en lång och brant backe 10 gånger. Alltså vi trodde att vi skulle dö. Satan vad jobbigt det var. Mådde riktigt illa efter. Men nu känns det riktigt skönt efter att ha duschat och ätit lite.

Sitter nu ute på balkongen och har precis pluggat klart. Har pluggat antik i säkert 1 och en halvtimme. (y)
Tänker plugga mer imorrn.

Fredag idag. Älskar't ! Juste, jag har en ny header också. Vad tycker ni? Hehe. Aja, vi får höras mer senare. Pussss


Todays

Var nyss ute och fotade. Så sjukt skönt väder det är då. ååååhåhå loveit! Sommarn är snart här!
Väntar på Lovisa nu. Hon sover här ikväll. Vi lär ju dra ner på stan lite senare och ta en fika eller nått. (y)

Morning


Studying

Naiz dag. Först sovmorgon till 8 och började 10. Bild,matte, engelska och sen sluta. Tumbs up! (y)

Drog ner på stan med Moa och Johan efter skolan. Åt subway, sen drog vi hem till Johan, och sedan hem.

Imorrn träffar jag Lovisa. Najsnajs! Vi är ju lediga i fem dagar nu, men jag måste plugga.. Buhu... Aja, inte långt kvar till sommarlovet :)


Quote


We are young


Duschade precis efter en awesome fotbollsträning. Tumbs up! (Y)

Känns skönt att ha kommit igång igen. Ska träna stenhårt nu till sommaren, tänker självklart fortsätta på sommaren men inte lika mycket. Inte när man har sommarlov ;)
Jag har inte mycket alls att säga. Tänkte ta en kopp te och läsa eller något. Ni får ha det bra så hörs vi mer imorrrrrrrn. Pussssissss :)

image descriptionimage descriptionimage description
image description

The school day:

Fett chill dag ! Loveit


Training

Match imorse, (dock förlorade vi.. Menmen) :)

Och nu på kvällen blev det 40 minuter på maskinen. Nydudchad nu och äter osockrad fil med banan och dricker te. Väntar på att BB live ska börja, Tummen upp för denna söndags kväll!
Dock skola imorn men, vi går ju bara måndag, tisdag och onsdag. Sen är vi lediga i fem dagar! Tummen upp för det också(y) Livet<3


SUMMER

Utav dessa 30 dagar kvar till sommarlovet så är det bara 18 skoldagar kvar! Eftersom att vi har massa lediga dagar (kristehimmelsfärddagen, studiedag osv) Och det är sjukt jävla skönt! LIVET <3 Tagga sommarn 2012! Den kommer att ÄGA , det känner jag på mig!


Todays


Rain

Skolan var seg idag, hade huvudvärk och var trött/grinig hela dagen... Jaja, hemma och det är fredag. Härligt!

Satt ute i och tecknade lite på balkongen då det började regna, tog tag i alla papper och sprang in, hehe. Menmen, jätte varmt är det iallafall. Och det åskar, Åhhh så mysigt! Loveit! Känner att sommarn är påväg alltså, livet<3

Match imorn och på söndag, härligt det med!


I love My mom no matter what we go Trough, no matter how much we argue, beacuse i know at The end, she'll always be there.


Sjuk - ensam - hungrig


Greyhound

Taggar inför årets första serie match! Nu jävlar! Taggad till tusen! Dock har jag små ont i halsen och är fortfarande små hostig, därför dricker jag nu te och äter halstabletter. Det blir bra deeeee ;)

Jag har ju gjort om i mitt rum, skulle visa er bilder på före och efter men saker fattas fortfarande, tv, tavlor och en hylla. Sen får ni se ! :)


Yesterday:


LMFAO

Tar mig till träningen idag, efter att inte ha tränat på två veckor så lär ju min kondis ha blivit sämre.... aja.
Alltså det värsta jag vet med början av sommarn är att pållen slår ju ut. Och jag tål inte pållen. Hela jag svullnar ju fan upp, klias som fan i ögonen... ugh. hate it. Dessutom har jag linser då blir det ännu värre.... -.-

Jag är supersupersupersuper taggad tills imorgon efter skolan. Då jag, Frö och Fanny drar till grönalund och tittar på LMFAO <333333 ååhåhåhåhå, fyfaaan vad kuuuuul ! Gash vad vi kommer hoppa och sjunga med, ååhåhåhåh. Fast det negativa är att det ska förmodligen regna, åhh. aja, skitsaaamma :)

smile

Seg skoldag, efter drog jag ner på stan en snabbis med moa, drog hem till frö, åt där, heh, och sen åkte jag hem. Solade, åt.. ja, jag gillar mat. nejmen, kort dag, fast den har gått segt som faaan. aja, ligger i sängen, lyssnar musik, snackar med folk osv :)
Har inte tränat på två veckor nu, huh.... Känns inte bra det här... ska nog träna imorn. :) Känner mig lite bättre.

♥♥♥


Summer feelings:


My weekend

Hej hörrniii!

Tänkte ta och berätta mitt frånvarande från bloggen. Jo, i fredags vid 18 åkte jag och resten av mitt fotbollslag till roslagsbro på träningsläger. Jag trodde att jag kunde blogga därifrån men det var ingen täckning alls... Så ja. Vi åkte hem på söndagen, då jag fick feber... Sov typ när jag kom hem därför inget bloggande när jag väl var hemma. Jag tog med mig min kamera på lägret, så massa bilder kommer!

Och igår, Valborg! Umgåddes jag med Moa, Lovisa och Linn. Vi drog till en pizzeria, fixade oss lite, och sedan drog ner på stan vid 8 tiden ungefär och träffade massa people! :) Somnade sedan hos Moa med tjejerna :), super mysigt!

Drog sen hem idag vid 2 och pluggade, och jag vart nyss klar... Prov imorgon...

Nu blire middag, ni får hare bra medans! Puss


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu