animals

okej. Nu är det så att jag tänker ej ladda upp många bilder från min husvagnstrip från kolmården och parken zoo. Det är över 1000 bilder och ja. Jag orkar inte sitta och välja ut det finaste och redigera bland ALLA! Men det kan komma bilder då och då. Så att ni vet. Eftersom att jag sa det och så jaa. ;) Men ovanför här så får ni två söta bilder. Kramzz 

Vill bara meddela om att vi har det bra!


God natt bloggish'

Varit hos kusinen i Stockholm idag och firat födelsedag, mysmys! Nu hade jag tänkt att sova för att min pärla kommer hit imorgon, natti!


Yesterday - BILDBOMB


Tired

Fyfaan så trött jag är. Sov knappt något inatt för att jag fick andningsproblem inatt och åkte nästa till akuten, eller aa. Hemskt. Mår bra nu, inte så hungrig bara? Och saknar min lovisa :( Har suttit framför TVn hela dagen. Det har ju ändå inte varit någe vidare bra väder. Imorse var det sol men sen kom åska, blixt och hagel. Men det förvånar mig inte, vi bor i Sverige? Huh Imorgon ska vi på bröllopsfest hela dagen så får se om det blir uppdatering. ;)


Best day ever!

Har haft världens bästa dag med världens finaste vän, verkligen! Så jävla kul det var alltså, blivit jagade utav av spöken vid spökhuset, åkt en jävla massa, tjockat oss osv. Naiznaiz.

Nu hade jag tänkt att träna i 40 minuter? Får se hur länge det blir. Ser framimot morgondagen då moster kommer hit på dagen, Mamma fyller år (dock firar vi henne på fredag) , Pappa ska springa roslagsnatta då vi ska heja på honom, sedan sover jag hos lovisaaaa. Toppen! livet leker! (Y) Ni får ha det så bra medans så hörs vi imorgon, ciao

En massa bilder nedan ↓


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu