A morning text doesn't only mean "good morning" It also means "I think about you when I wake up"


Holaa!

Påklädd och klar. Pappa kommer och hämtar mig om en stund. En avokadosallad väntar på mig hemma, yummie! Hehe. Sen vid halv 5 drar jag till träningen. Naiznaiz!

Lovisa drar till sin pappa imorgon. Fan. Han bor inte i Norrtälje så då kommer inte jag kunna träffa henne på en vecka. Helvete. Aja, jag klarar mig. Höres!


God morgon! Eller ska jag säga god dag, haha klockan är 12.25

Sov hos Lovisa inatt. Vi mös framför datan med chips och massa skratt igår kväll! Hihi, super mysigt!

Nu ska vi lyfta på röven och gå och käka! Seee yaaa!


l.y.c.k.a♥


Ut och springa, med Lovisaaaaaa


...


Jag älskar er!

 

 


Fotodag

Drog till Wilma och Lovisa vid 11 imorse. Vi skulle nämligen bli fotade utav Jennie, så att Wilmas mamma började sminka oss jätte fint! Sen mötte vi Jennie ute och gick runt och fotade. Bilderna blev super bra och Jennie är super duktig :D


Te och Big brother (Y)


Bygger

Bygger om i mitt rum, ska bl.a. Få en walk-in closet. Supeeeer(Y)

Lillebror hjälper till förfullt ;)


True.


Enrique iglesias <33333333233333

Jag har gått hemma med mjukis kläder hela dagen och mått Piss. Mått illa, ont i halsen och snuvig. Jag har tittat på filmer, ritat och pratat med Lovisa. Ikväll blir det iallafall att kolla på melodifestivalen. :)

Jag sitter nu och kollar på "enrique iglesias live konsert" på MTV. Åååå jag är kär i han, så fin!


...


I cried all night long, for him.


Hjärtiiisen dåååå

Känner mig sjuk. Förkyld. Ont i halsen. Gick hem med Lovisa efter skolan och nu står hon och fixar te åt mig. Gullen då, tar hand om mig när jag är förkyld. Hihi :)


...


Picture - Black and White


17.02

Sitter på soffan och mår illa som fan. Känns som att jag kommer att spy när som helst. Uäh.

Familjen håller på med pannkakor och sockerkaka... Jag som mår illa kommer inte kunna äta alls. Aja, farmor och farfar och farbror kommer hit senare! Har inte träffat de på över en månad eftersom att dom var i chile. Nog med det, Vi höres!


Harry Potter♥

Stannar hemma idag igen. Mår inge bra alls, mår illa som satan, Ont i huvudet och ont i magen. Jag ska försöka ta mig till skolan imorgon.. Vem vill vara sjuk på en fredag lixom? haha
Nej nu ska jag slå på harry potter, Hörs babes!

HÖRRNI

Följ mig på instagram babes - @daniellacifuentes


Sjuk-fryser-ensam

Mår så sjukt illa. Uäh. Så att jag stannade hemma och nu tittar jag film. Får Hoppas på att jag blir piggare senare!


<3


Lollolovisaaaaa

Sitter hos Lovisa just nu. Drar hem vid 7 kanske och tränar, duschar, titta på Top modell sverige & Big brother ;). Heh. Ja vi hörs mer då! Puss


Åååå nyduschad <333333333333

Att vara ren, att lukta gott! Är bland det bästa som finns. Sitter i soffan och väntar tills big brother ska börja klockan 22.00. Besatt är jag redan i programmet. Hehe. Desperat.

Tränat idag, det var ett tag sen jag spelade fotboll! Jag har ju varit sjuk i två veckor. Kul var det iallafall! Älskar't


Vad vore jag, utan dina andetag.


Bästavänner då - Bästavänner nu

Lovisa, du föddes två dagar innan mig. Sedan dess har vi hållit ihop hela livet. Vi har växt upp tillsammans. Jag minns när vi var små, vi bråkade aldrig! Aldrig! Det är nu vi har börjat bråka, och Jag hatar det. När jag är som lyckligast är när jag är med dig! En sekund utan dig är som ett år utan regn! jag älskar dig mer än allt annat på denna jord. Du är mitt allt, min värld, min soulmate. Du är min Bästavän! Min syster jag älskar dig!


Chillarrrrr

Ligger i min varma säng, forever alone. Trött som fan. Musik i lurarna, spelar wordfued och tittar Facebook... Min farmor, farfar och min farbror kommer hem från chile idag. Pappa ska hämta dom på arlanda snart, tyvärr så hinner dom inte komma till oss. De har suttit på flygplanet i 24 timmar. Dom var iallafall borta i en månad, så att jag saknar dom en aning mycket!

Vaknade upp hos Wilma i morse, igen. Med Lovisa också. Det var grymt igår ikväll iallafall! Aja, vi höres
image description

Do you even understand.


Med tjejornaaaaaa

Jag stannar hos Wilma inatt igen! Lovisa är med oss också. Myyyys!

Jag duschade här hos Wilma för en stund sen. Älskar att vara ren! Och vi har tjockat i oss chips!
Nu ligger vi och myser och pratar om allt mellan himmel och jord :)


Myyyyyyys

Jag kunde inte blogga på hela kvällen i går pga Wilma internet... Jag sov iallafall hos henne, det var grymt mysigt iallafall. Vi vaknade vi 10 och drog oss mot stan, käkade subway och hade allmänt mysigt! Wilma flyttar nästa helg så att just nu är vi i Wilmas nya hus och målar hennes rum. Hihi duktiga vi är. Ikväll kommer Lovisa till oss och vi ska kanske sova alla tre hos Wilma. grymt!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2791467/images/2012/pic_189987027.jpg" class="image">


asopäeghaghhgreoöpgj

Hejjjjjj, Nu måste det här gå snabbt. Jag ska nu göra mig i ordning. Jag och pappsen ska till bowling hallen och bowla med Laget. Awesome! När jag kommer hem senare ikväll kanske Wilma kommer till mig. Hon kanske sover här. aja, vi hörs. Pusseeeen

Öppna dina ögon. Se på mig. Jag är den jag är och jag tänker inte ändra mig. Så acceptera mig för den jag är, eller så lämnar du mig ifred.


Helloooooo

Det har varit en jobbig skoldag... Igen. Prov och skit. Hela den här veckan har varit ett helvete!

Sitter iallafall hos Lovisa. Vi drog hit efter skolan. När jag kommer hem så ska jag träna, uäh känner mig som en fet ko.


True.


Princess#3



Nikon D3100 18-55 mm Modell; Madeleine Johansson

alla hjärtans dag.. fuckthis

åå det har varit världens jobbigaste dag.

Det började med att jag vaknade upp forever alone. Jag pallade inte med skolan idag så jag stannade hemma.
hej jag skolkade inte... Men vi hade bara aktivitetsdag idag.. och jag pallade inte. Lovisa kom till mig efter hon hade slutat. Vi drog ner på stan och fikade, mysigt värre! Det är ju alla hjärtans dag och hon är min soulmate. FOREVER ALONE! Sen bråkar jag med mamma, Deppar med Lovisa... åå vilken jävla hemsk dag! Men nu mår jag bättre faktiskt. hihihi. Nyduschad är jag också, åå härligt! Jag bloggar mer imorgon. Pussss

Don't cry, just say fuck you and smile.


Promise

Jag fick ju en kommentar tidigare i januari, Om att jag skulle göra ett videoinlägg om hur jag fick mitt hår så långt under ett år. Jag har lovat denna tjej, Sonja. Jag funderar på att göra det i helgen, Håll utkik!





sonja om Då#Nu:
hej daniella! jag har sånt hår som du har på bilden till vänster och hur fick du ditt hår så som det är nu?!:o jag vill oxå ha så!;) kan du kanske berätta i videoinlägg?:)) fortsätt blogga din sötnos! jag läser den varje dag!

Kram sonja!<3


Nu tänker jag börja om på nytt. Nya Dagar nya hopp nya andetag och nya mål. Jag ska hålla huvudet högt och visa mamma vilket barn hon fött !


...


Princess#2

Nikon D3100 18-55 mm Modell; Madeleine Johansson

Mys med lovisaaaaaan

Sitter med Lovisa hos mig. Vi slutade 13.50 idag, fett chilllll! Då drog jag och Lovisa mer på stan och jag köpte byxor inne på h&m.

Jag kan bara säga att det har varit världens jobbigaste skoldag, uäh!


ååå, hate this.


i'll need.


Princess#

Nikon D3100 18-55 mm
Modell; Madeleine Johansson

hahahaa töntar!

haha Wilma och Madde skriver på min blogg att dom är bäst. bullshit JAG är bäst!
http://daniellaciifuentes.blogg.se/2012/february/madeleine-ar-bast.html
http://daniellaciifuentes.blogg.se/2012/february/wilma-ar-battre-an-bast.html

Wilma är bättre än bäst


God morgon mina kära!

Vi vaknade runt 10.30. Nu är Wilma här också och vi ska ut nuuu! Jag bloggar senare!


Madeleine är bäst!


Tröttaaaa

Ey fyfan vad trött jag är. Jag har redan halv sovit 2 gånger.... Och klockan är inte så mycket. Madde somnade precis också! Jag tänker också sova. God natt!


Mys!

Sitter hemma hos Madde och väntar på hemlagad pizza! Vi skrattar, skriker och dansar. Haha knäppa vi är! Söndag imorgon... Uäh hatar söndagar! Vi hörs senare!


Subway <3333333333


VI FRYSER IHJÄL

Nu sitter jag och Madde utomhus och väntar på bussen. Vi drar ner på stan och äter.Fryser gör vi som faaaan! UÄH.


God morgooon!

Idag ska vi fota. Vi Planerade det hela kvällen igår. Sen drar vi till Madde och jag sover där inatt. Awesomeee!


Ansiktsmask, bajskorven och spöket! HAHAHA


Älskadeeeee

Sitter hemma hos mig och myser med Madde, Hon sover här inatt. Tokmys! Vi svullar i oss godis och dansar. ahaha, galna tjejer.

...


Uäh. Dags att plugga. Prov imorgon...


Chillar'nnnnn

Jag mår sämre idag än vad jag gjorde igår... Men jag tvingade mig själv till skolan ändå. Heh. Jag hostar som en jävla dåre och är snorig och halsont. Fml. Så att jag fick inte träna idag. Jaja, nu funderar jag på att ringa Madde. Sen ska jag plugga lite. Puss!


uäh.

Jag blev sjuk igår mitt på dagen och drog hem. huh. Så jag stannade hemma idag också.

Jag har bara legat och segat i sängen hela dagen. Mitt på dagen ringde Madde mig, Sen Ringde Sandra! Och dom båda muntrade upp mig. Vad vore livet utan vänner? Loveu guys!
Fan. Vi har prov på fredag och jag har inte pluggat någonting alls! Jag kunde ha suttit och pluggat idag, men nejnej. Jag har inga böcker här LWEHIGOWEBRGI.
Jag kallsvettas som en jävla gris just nu. Och hostar ihjäl mig. Jag tänker ta en lång och skön dusch nu. Och sen städa i mitt rum. Det ser ut som en stor sopp-hög här. hahah. Imorgon ska jag försöka ta mig till skolan igen.

Btw. Som ni märker byter jag headers hela tiden. Jag blir aldrig nöjd. Så jag fixade en speciell och fin header idag. Jag tänker inte byta på länge nu, promise ;)

Vi hörs!

japp.

Jag ligger hemma, fryser, ensam, sjuk...






Kärlek <33333333<333<3<33333

Ååå pizza! Ahahaha tjock jag är!


Första cupen 2012

Jag är dö trött och tänker slå på en film och sova. Det var iallafall grymt på cupen, tyvär så kom vi inte till final... menmen. :) För er som inte vet så är vi dom röda, ahahha. xd




Uäh.

Jag mår illa som FAN. Så att Nu ska jag sova, och imorn stiger jag upp 06.30 på en helg. Kill me.


ååååhåhåhå♥

♥♥♥♥♥

Smoothie och melodifestivalen!


Melodifestivalen! Jaoooo

Jag kom hem från Lovisa för en timme sen, typ?!

Jag åt precis lasange, med familjen. Nu ska jag packa inför imorgon då jag ska gå upp 06.30... Jag har cup i järfälla. Sen ska jag tvätta av mig sminket och hoppa in i min ziperall och mysa framför melodifestivalen som börjar 20.00. Vi hörs babes!


Hos lovisaaaa


jag behöver dig.



Foto 2#


Tokmyser med Lovisaaa!

Vi åt precis tacos. Och nu dricker vi smoothie och tittar på "Dear John" .

-vi garvar som två grisar också, AHAHAHA!


Foto#

'

Today...

Hejjjjjj mina fina!

Efter skolan åkte jag ner på stan och fikande med Madde. Vi hade det grymt mysigt! Ja, det var min dag... Förutom att det var en sjukt jävla jobbig skoldag.

Aja, vi hörs babes!


Hej


ååå lil Wayne.. Jag seriöst älskar honom!


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu